1 Ağustos 2009 Cumartesi

Bugünün Ahşap Pencereleri İçin Bugünün Camları

montaj -->
İki veya daha çok sayıda cam plakanın aralarında ortam basıncına uygun kuru hava veya gazları barındıracak şekilde fabrika şartlarında bir araya getirilmesiyle oluşan yalıtım camı ünitesi, iç ortamla dış ortam arasındaki ısı transferini geciktirerek yalıtım sağlamaktadır.
Isıcam® 4+16+4 standart ölçülerindedir. Düz cam, reflekte cam, ısı kontrol camları, Isıcam® kontrol kaplamalı cam, Isıcam® konfor, Isıcam® tam temperli cam, laminasyonlu cam, yangın camı, akustik gürültü kontrollü cam gibi özel seçenekler de modern ahşap pencerelerde kullanılmaktadır.
Ahşap pencerede sektör lideri olan Arbor ürünlerinde cam paketi altında havalandırma ve su tahliye kanalı mevcut. Cam çıtalarının cam paketinin yerleştirilmesinin ardından başsız çiviler yardımıyla sabitlenmesi ile vidasız, pürüzsüz çıta yüzeyi elde ediliyor.

-->
Arbor'da cam montajı fabrika dışına taşınamayacak kadar gelişmiş bir süreç içerdiğinden, diğer üreticilerin aksine pencere ve kapılar, fabrikadan camları takılmış olarak sevk ediliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder